Lähihoitaja, Ranua, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Palkkaus: 2357€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajan töihin Lappiin!

Etsimme lähihoitajaa Niittyvillan päivätoimintaan vammaispalveluihin Lapin hyvinvointialueelle Ranualle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi ammattilaisena on suunnitella ja toteuttaa toimintakykyä ylläpitävää ja monipuolista päivätoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Toimit luotettavana ja turvallisena ammattilaisena yksilö ja ryhmätasolla itsenäisesti sekä työparina toisen ohjaajan kanssa. Avustat asiakkaita päivittäisissä tilanteissa, tarpeellinen asiakkaiden hoiva- ja huolenpito sekä muut työnantajan määräämät tehtävät huomioiden.

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja työhyvinvointisi tueksi viihtyisän työympäristön ja yhteistyötä arvostavan tiimin, sekä esihenkilön tuen ja työnantajan järjestämät koulutukset. Lisäksi voit hyödyntää työterveyspalveluita työterveyshuolto Lappica oy:ssä ja saat käyttöösi Smart liikunta- ja kulttuurietua.
Tehtävän palkkaus on 2 357 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan perustutkintoa. Eduksi katsotaan työkokemus vammaisten palveluissa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 3.6.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603755/fi_FI